maanantai 9. toukokuuta 2011

Huushollin esittelyä: Keittiö

Tällä hetkellä keittiö on ihanin paikka kodissamme, sillä se on oikeastaan valmis sisustukseltaan ja on juuri sellainen, millainen haluan keittiön olevan; kodikas. Keittiössä saa olla väriä! Tällä hetkellä keittiön värinä on vihreä.

Keittiö eteisen ovelta päin

Keittiön kaappeja koristamaan ovat päässeet vintage-mainoskortit, joissa mainostetaan munankovettajaa, "yksi ainoa seikkailu voi olla kohtalokas" ja muita hauskoja vanhan ajan mainoksia. Näitä kortteja löytyy yhdeltä kirpputorilta. Eihän nämä ihan oikeaa vintagea ole, kun uusia kortteja ovat, mutta... :)

Keittiön lasikaapit

Keittiön lasikaapeissa on kahviastiastoja, tuoppeja, viinilaseja ja muita astioita, joita harvemmin käytetään ja ovat hienompia kuin arkiastiat. Minulla on jokin ihme viehätys näihin tuoppeihin ja erilaisten viinilasien keräilyyn, vaikka en edes juo olutta ja viinikin on vähän siinä ja siinä :D

Keittiö olohuoneen ovelta päin

Keittiömme on aivan ihanan tilava! Mahtuu ruokapöytäkin kunnolla ja siinä mahtuu jopa syömään, mitä ei edellisissä asunnoissamme oikein ole voinut tehdä.

Ai niin, eihän tämä keittiökään ole aivan valmis :) Uusi matto olisi hakusessa, räsymatto mieluiten ja vihertävänä! Tällä hetkellä lattialla on yksi sininen matto (joka sekin on pesussa kun kissa päästi lirut siihen...) ja se ei oikein sovi värimaailmaan. Täytyy siis kierrellä kirpputoreja ahkerasti!

1 kommentti:

  1. Kodikas keittiö teillä ja ihanat tossukat olit äidille tehnyt (en viitti tulvia jokaiseen postaukseen erikseen :D). Mitäs hää tykkäs?

    VastaaPoista

Kirjoitathan kommenttia minulle :)