maanantai 16. toukokuuta 2011

Huushollin esittelyä: Olohuone

Olohuone keittiöstä päin

Tällä kertaa esittelyvuorossa on olohuoneemme. Kuvat ovat aika oransseja, kun aurinko paistoi juuri ikkunasta, mutta haittaneeko tuo :) Olohuoneeseen olen yrittänyt saada vähän tummempaa sävyä ja jonkinlaista salaperäisyyttä. Mustia yksityiskohtia (verhot, lamppu, koristetyynyt), eläinkuviota... Olohuonekin on vähän räjähtänyt vielä muuton jäljiltä, eikä tämä ole se lopullinen tyyli välttämättä.

Vitriini ja tv-taso

Olohuoneemme on mielestäni aika ahdas. Toisinaan se näyttää just hyvänkokoselta, mut sitte välillä taas tulee ahdas olo, kun siellä viettää aikaa. Miehenihän tosiaan joutui luopumaan toisesta tietokonepöydästään, sillä se ei olisi mahtunut mihinkään täällä, tai ainakaan niin miten siitä olisi ollut hänelle juuri eniten hyötyä. Mieheni siis korjailee ja rakentaa tietokoneita harrastuksenaan, eli elektroniikkaa meiltä löytyy :)

Tietokonenurkkaus

Meillä on siis normaali pöytäkone sekä kone, jonka näyttönä toimii meidän televisio :D Tämä telkkari-kone on tehty läppäristä, näyttö vaan pois. Olkkarin verhot ovat hakusessa, mistään ei tahdo löytyä tummaa kappaa!! Tuokin verho on alunperin sivuverho, joka on yli 2 metriä pitkä eli aivan liian pitkä meidän ikkunoihin. Taittelin sen sitten väliaikasesti kapan muotoon. Suunnitelmissa olisi tuunata yksi musta paneeliverho kapaksi ja vaikka leimasimella tehdä kuvia siihen.

Keittiöön päin


Peilipöytä

Sain olkkariin mahdutettua peilipöytäni. Vihdoinkin voin meikata aamuisin sen ääressä eikä tarvitse raahata meikkejä keittiöön :) Peilipöydän on äitini ostanut joskus 1970-luvulla. Alkuperäiseltä väriltään se on tumman ruskea, mutta kun aloimme kotona sisustamaan ensimmäistä omaa huonettani, niin se maalattiin valkoiseksi. Virhe!! Vuosien saatossa pöydän reunassa on luomiväri-, meikkivoide ja ripsiväritahroja, jotka eivät lähde millään pois. Olenkin miettinyt, että poistaisin tuon maalin tuosta ja maalaisin sen takaisin ruskeaksi. Ehkä saman sävyiseksi kuin vitriini ja sohvapöytä ovat, kirsikkaa?

Kuten sanoin, olohuoneemme on aika räjähtänyt mielestäni. Uutta tännekin olisi saatava, nimittäin:
  • uudet, saman sarjan matot (mustat)
  • uusi verho, kappa (musta tai tummakuvioinen)
  • uusia sohvatyynyjä (mustia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan kommenttia minulle :)