perjantai 15. huhtikuuta 2011

Dermoshopin tilaus

Olen jo muutaman vuoden ajan tilannut silloin tällöin Dermoshopista kosmetiikkaa ja muita puteleita, aina kun on sattunut olemaan työharjoittelussa just silloin kun kyseiseen työpaikkaan on esite tullut. Tykkään kovasti Dermoshopin tuotteista ja yks vakkari mulla jo on, jota täytyy olla aina kaapissa: Vadelmanaamio! Tällä kertaa en sitä tilannut, sillä olen aloittanut nykyisen putelin vasta vähän aikaa sitten ja minulle tuote on riittoisa. Mutta tälläkertaa kaappeja täyttämään pääsi nämä tuotteet:



Punainen appelsiini suihkugeeli ja vartalovoide, E-sarjan vartalorasva, tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, saksanpähkinä-käsisaippua, suklaa suihkugeeli ja kuoriva suihkugeeli

Kaikki tuotteet menivät suoraan wc:n kaappiin odottamaan, paitsi E-sarjan vartalorasva. Perusrasva on päässyt loppumaan, joten tämä pääsee käyttöön heti illalla :)

Suklaasarjan suihkugeeli ja kuoriva suihkugeeli pääsevät testaukseen. Ainakin nuuhkaisun perusteella kuoriva versio voisi olla ihanan hemmotteleva. Toivottavasti saisin äkkiä käytettyä nuo vanhat tuotteet kylppäristä! Samoin testaukseen pääsee myöhemmin tuuheuttava shampoo ja hoitoaine. Tähän mennessä mikään tuuheuttava lupaava hiustuote ei juurikaan sitä ole tehnyt... Joten suurempia odotuksia ei tämänkään suhteen ole :/

Punaisen appelsiinin tuoksuinen suihkugeeli ja vartalorasva ovat aivan ihania!! Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan! Samoin saksanpähkinän tuoksuista käsirasvaa, jota ei nyt tässä tilauksessa ollut, jos ei muun niin ainakin tuoksun vuoksi :) Toivon että tämä käsisaippua on myös yhtä ihana kuin rasvaversionsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan kommenttia minulle :)