sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kirpparilla jälleen

Kävin keskiviikkona paikallisella kirpparilla ennen iltavuoroon menoa. Hakusessa mulla on ollut siis jonkinlaiset pitsiverhot kylmään eteiseen, ja nyt vihdoin ja viimein sen löysin!


Aivan ihana pitsinen verho ja vain 1,50 euron hintaan!


Lisäksi löysin kauniin koristepullon 0,50 eurolla :)



Yksi päivä vein pulloja kauppaan ja joku oli jättänyt tämän pullon lavuaarin reunalle. Pullonpalautusautomaatti ei siis tällaisia pulloja kelpuuta. Minähän otin sen matkaan, upea pullo! Konjakkia tässä joskus ollut, yäk :)


Koristepullot pääsivät ja pääsevät keittiön lasikaappien päälle. Koristepulloja mulla on myös olohuoneen vitriinin päällä, vois tehdä jonkunlaista järjestelyä, että saisi tänne keittiöönkin noita koristepulloja :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kun jätit kommentin blogiini niin osasin tulla vastavierailulle:)

    Hienot kirpparilöydöt!
    Kauniin pullon löysit myös lavuaarin reunalta!

    Aurinkoista maanantaita!

    VastaaPoista
  2. Juu.. Tämä kans kiittelee kommentin jättämisestä ja tuli heti vastavierailulle mielenkiintoiselta vaikuttavaan blogiisi.. Täytyykin jäädä lueskelemaan :)
    Kivoja pulloja!

    VastaaPoista
  3. Huomasin, että olit tullut blogini lukijaksi :) Kiitos siitä, tulin heti vastavierailulle :)
    Nätti blogi muuten :)

    VastaaPoista
  4. Kiitokset kaikille kommenteille! Tuo konjakkipullo on kyllä hieno, ihme viehtymys mulla aina kaikkiin viinapulloihin, vaikka itse olenkin aika nirso alkoholijuomien suhteen... :--) Muutaman kerran alkosta ostanu jonkun viinapullon vain sen pullon takia, sisällön olen juottanut miehelle :D

    VastaaPoista

Kirjoitathan kommenttia minulle :)