maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kotini armahin

Talo pihatieltä päin
Olisi ehkä aika esitellä tätä meidän huushollia, johon muutettiin nyt maaliskuun lopussa :) Kyseessä on siis 70 neliöinen omakotitalo, tosin tämä ei ole omamme vaan ihan vuokralla asutaan. Meillä olikin miehen kanssa ollut jo jonkinaikaa toiveissa löytää sopivan hintainen vuokra-omakotitalo. Sattumalta sitten kerran kaupan ilmoitustaululta löysin ilmoituksen tästä, soitettiin ja viikon päästä teimme vuokrasopimukset!

Talo pihalta päin

Pienihän tämä on, vaikka neliöitä on kymmenen enemmän kuin aikaisemmassa kerrostalon kaksiossa. Tosin tilaa täällä vie sauna ja kylpyhuone, että ehkäpä ne neliöt ovat sitten siellä. Mies joutui laittamaan painonnostopenkkinsä liiteriin sekä luopumaan toisesta tietokonepöydästään, jotta saimme välttämättömimmät tavarat tänne. Olohuone on todella ahdas, mutta ehkä paremmalla sisustuksella sitäkin saisi muutettua. Keittiö taasen on ihanan iso :) Esittelen erillisissä postauksissa sitten huoneet yksi kerrallaan.

Liiteri, jossa toimii myös punttisali ;)

Suunnitelmissa olisi asua tässä sen verran, että saisimme ihan oman talon itsellemme. Mutta saa nähdä, yleensä suunnitelmat tahtovat muuttua. Esimerkiksi jos perheenlisäystä sattuisi tulemaan, niin täällä ei kyllä mahtuisi tenavien kanssa elämään! Tosin lapsia ei ole kyllä tulossa vielä ainakaan.

Myös rakkailla lintuystävillämme on iso ravintola :)
 
Talossa on myös kylmä eteinen, jossa pidämme pakastinta. Pakastin on vanha ja pitää aikamoista meteliä välillä, joten tuolla se saa rauhassa metelöidä :)

Kylmä eteinen, jonne narsissit on pelastettu kovan tuulen vuoksi!

Tällainen tämä. Kuvat ei varmasti ole kovin edustavia, otin ne aamulla eikä aurinko paista vielä silloin etupihalle. Seli seli... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan kommenttia minulle :)