tiistai 3. toukokuuta 2011

Huushollin esittelyä: WC

Aloitetaan huushollimme esittely vessasta :) Meillä on siis erikseen vessa ja kylpyhuone, mikä on aivan mahtava juttu, koska meillä tosiaan on nuo kissat. Entisissä kämpissä wc-kylppärit olivat aina niin ahtaita, että kissanhiekkalaatikko tahtoi kastua kun suihkussa kävi. Nyt ei laatikko enää kastu, kun se on vessassa. Uusi laatikko on hakusessa, jostain jos löytyisi katollinen malli halvalla niin onnellisia olisi minä ja kissat :)



Tässä näkymää vessan ovelta



Pytyn yläpuolella tuikku sekä ihania vintage-mainoksia, jotka kauppaavat mm. lihotuskarkkeja ja liljamaitovoidetta :)



Tämä ihana wc-paperipussi löytyi paikallisesta toimintakeskuksesta. Kirpputoreillahan näitä on näkynyt, mutta aika kovilla hinnoilla. Ihan ymmärrettävää, koska aika monethan näitä tekee käsitöinä ja käsityöt maksavat!



Huussikirjat ovat hauskaa luettavaa pitemmällä istunnolla :D Löytyivät kirpputorilta, yhteensä neljä euroa. Vähän ovat kuluneet, mutta mitäpä tuo haittaa.



Lopuksi vielä kuva pöydästä. Pöydällä on korissa hiustenkuivaaja ja muut sen tyyliset härpäkkeet, ilmanraikastaja, kosteusvoide ja hiuslakka. Myös seiskat ilmestyvät tähän pöydälle. Oon huomannut, että ehkä niiden paras paikka on tuossa, koska miehellä on tapana hakea aina lukemista kun menee vessaan, niin nyt ei raukalla mene aikaa lukemisen hakuun kun hätä on suurin :)

Vessan sisustus nyt ei tällä hetkellä ole kovin kummoinen. Muuton jäljiltä tavarat hakevat paikkaansa ja huoneet ulkomuotoaan. Vessaan olisi tarkoitus löytää mm:
  • uusi hiekkalaatikko
  • kori hiustenkuivaajan säilytykselle
  • kauniimpi roskis, suljettava malli!

4 kommenttia:

  1. Joskus se arki vain tulee vastaan. ;) Paljon miekin annan miehelle periksi ja kysyn mielipiteitä. On kiva kun kotona on kaikilla kiva olla. :)

    Tosi veikeä tuo vessapaperiteline! Toteuttamiskelpoinen idea jostain pirteästä kankaasta.

    VastaaPoista
  2. Pakkohan se on antaa periksi, kuitenki kummanki koti, eihän sitä voi yksin kaikesta päättää :) Tuollanen vessapaperiteline on kyllä helppo tehdä itsekin, mutta tykkäisin ommella sen koneella enkä omista sellasta. Tai no, äidillä on kotona vuodelta nakki oleva kone, johon en osaa edes alalankaa vaihtaa :D

    VastaaPoista
  3. Me taidettiin ostaa meidän nykyinen katollinen kissanvessa ehkä Kärkkäiseltä? Ei se kyllä paljoa maksanut. Mutta nyt on taas jo laatikon pohja siitä etuosasta kauhean kulunut. Joutuu ehkä kohta vaihtamaan. Katollinen on kyllä kivempi, eivät roiski ihan niin mahottomasti yli laidan ja hajutkin pysyy paremmin kurissa. Mutta kummasti silti kulkeutuu noita kristallihiekanmuruja tassuissa lattialle, ja nekös muikeasti jalan alla pistää!

    Mun mielestä tosta teidän vessapaperitelineen kankaasta on jossain sairaalassa (ehkä täällä Vaasassa?) vauvanpeittoja tehty. Assosioitui nimittäin niin vahvasti vauvanpeittoihin tuo kuosi. :D

    Me käytiin nyt roskisostoksilla Minimanissa. Tollasista vastaasvista löytyy kyllä hyvin monenlaista mallia; muovista, metallista jne.

    Meilläkin on toi alakerran vessa sellanen et on kissanhiekkalaatikko siinä. John käykin sitten melkein aina yläkerran kylppärissä vessassa, kun ei halua käyä kissan paskalaatikon hajuissa. xD

    VastaaPoista
  4. Onpas John neiti :D Heh, ei sentään. Mika haisee ihteki niin paskalta että ei enään kissan paskalaatikon hajut tunnu missään... Haha :D

    Kärkkäisellähän noita hiekkalaatikoita ois, pitäis käydä kahtomassa ku joku päivä taas sielläpäin kävis. Tuo nykynen laatikko ollu koko sen ajan ku olalan yhdessä asuttu, eli 3 vuotta ja meinaa jo pohjasta tulla läpi pissat... Sanomalehti saa olla alla.

    VastaaPoista

Kirjoitathan kommenttia minulle :)