torstai 5. toukokuuta 2011

Uusia ostoksia - jälleen

Miehen tilipussille tuli rahaa ja minä käytin sitä hyväkseni - käymällä kirpputorilla ;D Ihania juttuja taas löytyi, vaikka tuo paikallinen kirppari on aika huono; samat tavarat aina vaan, eikä siellä omakaan hyväkuntoinen tavara tahdo mennä kaupaksi. Ehkäpä omistajien olis syytä katsoa vähän peiliin...

No, mutta mitä sieltä löytyikään? Pahoitteluni erittäin taidokkaista valokuvista :)


Ihana, pieni kokoinen kahvi-/teepannu eurolla ja kun menin parin pöydän päähän...


Löytyi täysin samanlainen pannu isompana ja kahdella eurolla! Mahtavaa :) En huomannut yhtään katsoa, että oliko kyseessä sama myyjä vai miten sattuikaan, että löytyi justiin samanlaiset pannut erikokoisina... Nämä hakevat vielä paikkaansa keittiössä, mutta mieleeni tuli ajatus erilaisten pannujen keräilystä... :)


Kaunis hevostaulu eurolla pääsi meidän makuuhuoneeseen. Olen aina rakastanut hevosia ja rakastan edelleen, kunpa pääsis taas pitkästä aikaa hepposia hoitamaan :)

Eli neljän euron reissu oli! Ei kovin kallista :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit nuo teepannut! Eivätkä olleet hinnalla pilatut. Kelpaa niistä teetä kaadella:)
    Ja onnea etukäteen valmistumisellesi, koska en välttämättä muista sitä juuri oikeassa kohdassa! Valmistut tärkeään ammattiin. Minä olin aikaisemmin päivähoitaja, mutta jatkoin sitten sosionomiksi. Enkä kadu yhtään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! Vielä ois ens viikolla viimeinen näyttö, toivotaan nyt että läpi pääsee... ;D En olis kyllä uskonu viis vuotta sitte että lähihoitajan töitä tässä nyt ruvetaan tekemään. Niin sitä vaan ihminen muuttuu (ja karaistuu) :)

    VastaaPoista

Kirjoitathan kommenttia minulle :)